930×122 CAPRA 5

bmw parcat portiere fortate pitesti

    Video – Pitești Nord: Bărbat surprins în timp ce forţează portierele unui BMW parcat

    Video – Pitești Nord: Bărbat surprins în timp ce forţează portierele unui BMW parcat.

    În această dimineață, în jurul orei 7, camerele de supraveghere amplasate de un piteștean la geamurile apartamentului său, la un bloc din cartierul Nord al municipiului Pitești, mai exact pe strada Ionel Teodorescu, zona benzinăria Mol – hipermarket Kaufland, au surprins un bărbat care dădea târcoale unui autoturism parcat.

     

     

    În imaginile trimise pe numărul de whatsapp al redacției ePitesti.ro – 0774 587 441, se observă cum individul se apropie de mașină și trage de portiere în încercarea de a le deschide.

    După mai multe încercări nereușite de a deschide portierele BMW-ului, bărbatul renunță și pleacă.

    Se pare că persoana în cauză ar fi un om al străzii.

    Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    3 comentarii

    • T. Diana spune:

      Sa multumeasca locatarii, pe aceasta cale, celor ce au decis sa faca adapostul pt oameni ai strazii in nord, la punctul termic. Numai unor minti „luminate” le-ar fi putut trece prin cap asemenea idei. Acesti oameni stau in drumul copilelor ce vin de la scoala, le ciupesc, le injura;in statia de autobuz aceeasi problema.. Normal ar fi sa fie cumva izolati, nu sa-i pozitionam in zona scolilor

    • ofjcndbdb spune:

      adica t. diana, nu iti mai convine de administratia psd ista din pitesti sau ce? eu știam ca psd ul infractorului dragnea a eliberat pedofilii si hotii…

    • Constantin.M spune:

      Poate dacă politia locala ar patrula mai mult în mijloacele de transport sau prin împrejurimile blocurilor s.ar mai schimba ceva, dar din păcate nu ar mai avea cine sa doarmă, în spatele blocului L5…..locatarii deșii au ghene pe scarile blocului prefera sa arunce gunoiul pe geam.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90