EcoMoto 930×122

accident

Video – Pitești: O șoferiță a intrat cu mașina în clădirea Praxis de pe Teilor

Pitești: O șoferiță a intrat cu mașina în clădirea Praxis de pe Teilor

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, pe strada Teilor din Pitești.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, marca Opel a intrat în clădirea galeriilor Praxis, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului Opel, o femeie, ar fi suferit un atac de panică.

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

La fața locului se deplasează un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pitești pentru a asigura măsurile specifice de stingere a incendiilor, dar și un echipaj al SAJ.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Florina spune:

    Acest sofer are permis. Acest sofer a primit sub 22 puncte la examenul de traseu. In ziua de azi doar cine *trebuie* trece proba practica la traseu in orasul Pitesti, restul e…. prostimea. Asa decid examinatorii care le vorbesc urat si pe un ton agresiv elevilor. Se folosesc de metoda bullying-ului sa arate candidatului ca nu merita sa treaca aceasta proba. Mãria lor, examinatorii stiu *cine trebuie sa treaca proba si cine nu trebuie* Nu toata lumea trebuie sa aiba permis, ci doar cine (subliniez) trebuie. In medie 100 candidati zilnic ×21 zile lucratoare×12 luni = 25.200 permise anual, imaginati-va ca este imposibil. Asa ca trec 20% respectiv 5040 candidati iar restul de 80% respectiv 20.160 sunt respinsi si mai mult ca sigur, intrati in acest fenomen, vor plati in medie 2000 lei catre scolile de soferi pentru inca un nou dosar pentru ca la Pitesti pe o fisa de scolarizare se sustin maximum 2 probe. Cine castiga din aceasta afacere? La prima vedere ati spune scolile. Oare????????????????????????????????? Mai exista DNA in Romania?????? De ce nu se vrea modificarea legii in favoarea romanilor? Daca se vrea cu adevarat soferi capabili atunci sa dea omul pe aceeasi fisa de scolarizare de 100 ori dar sa nu fie obligatoire reluarea de la zero si achitarea din nou a taxei de scolarizare. Sa fie alegerea candidatului, in functie de cat de pregatit se considera, daca plateste sau nu cateva sedinte cu un instructor sau altul, dar nu obligat de o lege imbecila. STOP MAFIA PERMISELOR! Hello, PNL -USR dormiti la guvernare?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90