New Profesional Consult 930 x 122

câine omorât de o mașină

Video – Pitești: Om fără suflet! A omorât un Bichon și nici măcar nu a oprit!

În urmă cu puțin timp, un cititor ePitești.ro ne-a trimis pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441, un clip video revoltător, în care o mașină trece, fără ca măcar să frâneze sau să ocolească, peste un câine aflat la câțiva metri de trotuar.

Incidentul a avut loc în cartierul Nord al municipiului Pitești, mai exact pe strada Ionel Teodorescu, zona benzinăria Mol – hipermarket Kaufland, în jurul orei 14:00.

 

Imaginile înfiorătoare au fost înregistrate de camerele de supraveghere amplasate de un piteștean la geamurile apartamentului său.

Pe filmare se vede cum bichonul este scos la plimbare, stăpânul aflându-se la doar câțiva metri de el, iar la un moment dat apare o mașină. Șoferul Loganului nu a avut nici cea mai mică intenție de a frâna sau a-l ocoli, chiar dacă, teoretic, ar fi fost imposibil să nu-l observe, și trece pur și simplu peste el, sub privirea neputincioasă a stăpânului.

Mai mult decât atât, nici în urma impactului bărbatul nu a oprit mașina să vadă ce s-a întâmplat sau dacă animalul a supraviețuit.

Întrebarea este, dacă în locul câinelui s-ar fi aflat un copil, șoferul ar fi fost în stare să evite tragedia?

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Mihaescu Carmen spune:

    Nu pot să cred……si șoferul???? Este bine mersi ????

  • Chiș Sebastian spune:

    Pentru ce naiba mai există poliția animalelor?

  • Banica CC spune:

    Din pacate am mai vazut nenorociti care claxoneaza animalul dar nu incetinesc, daca trec peste nu-i intereseaza si nu opresc. Era sa dea si peste mine si sotie o masina pe trecerea de pietoni fiind, intersectie filmata, am mers la politie, am facut sesizare cu numar de masina completat in declaratie si….dupa o luna primesc raspuns : ‘Am luat legatura cu persoana in cauza si i-am recomandat sa conduca mai atent” si gata asta a fost tot. Traiasca Politia …asta e un pleonasm pentru ca toti traiesc excelent !

  • Mariana spune:

    Stăpînul unde era !?
    De ce la lăsat liber in zona cu circulatie mare!?

  • ubicus spune:

    stapan idiot. Felicitari soferului care si-a pastrat sangele rece si nu a reactionat prosteste.

  • Coco spune:

    In primul rand responsabil este propietarul, soferul ce putea sa faca dupa ce a dat peste el sa il ia sa il ingroape? Voi ganditi cand scrieti? Poate ca ii pare rau da ce putea sa faca soferul in situatia data.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3