930×122 CAPRA 5

acțiune polițiști

Video – Razie în trafic. Acțiune de amploare a polițiștilor pe un drum important de lângă Pitești

Update ora 11.37, IPJ Argeș transmite: „În cadrul acțiunii desfășurate pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat, în jurul orei 08.00, un bărbat de 41 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe sensul Pitești-Câmpulung, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș, în ALERTĂ!

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.”

Știrea inițială, ora 08.12

La această oră, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș desfășoară o amplă acțiune de verificare pe DN 73, Pitești-Mărăcineni-Mioveni-Câmpulung.

 

Șoferii care tranzitează zona sunt verificați de oamenii legii și trași pe dreapta, în special special acei conducători care depășesc limita legală de viteză.

 

Scopul acțiunii îl reprezintă creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90