New Profesional Consult 930 x 122

alarmă falsă

Video – S-a întâmplat în Prundu! A aprins grătarul cu cartoane și vecinii au chemat pompierii aiurea!

Video – S-a întâmplat în Prundu! A aprins grătarul cu cartoane și vecinii au chemat pompierii aiurea!

Citiți și: În miez de noapte, o fetiță de 10 ani a sunat la Poliție și a spus că e sechestrată

Pompierii au fost puși pe drum de o alarmă falsă! S-a întâmplat cu o oră în urmă!

Un apel la 112 anunța că un posibil incendiu ar fi izbucnit într-un bloc de pe Bulevardul Petrochimiștilor, din cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Zona centrală dintr-un cartier al Piteştiului, iluminată cu LED

Fumul provenea de la terasa blocului B8. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, una cu autoscară și o ambulanță SMURD. Pompierii au fost chemați degeaba.

Fumul provenea de fapt de la un locatar care s-a hotărât să aprindă grătarul cu cartoane, pe terasa blocului.

Alin Andrei, purtătorul de cuvânt ISU Argeș ne-a transmis că alerta a fost falsă. Un bărbat s-a urcat pe terasa blocului și a dat foc unor cartoane, folosindu-se de un grătar. Vecinii speriați de fum au alertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, una cu autoscară și o ambulanță SMURD, însă nu a fost nevoie de nicio intervenție.

 

Nu este prima dată când salvatorii sunt puși pe drum degeaba. Acum câteva săptămâni s-a întâmplat același lucru în localitatea Bascov, unde forțe de intervenție impresionante s-au deplasat la fața locului pentru o alarmă falsă.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • MIHNEA spune:

    Si ala cu grataru si-a continuat treaba fara sa-l deranjeze nimeni.Alarma falsa!Oare ai voie sa faci gratar pe terasa blocului?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90