New Profesional Consult 930 x 122

bătaie autobuz

Video – Scandal din cauza aerului condiționat. Bărbat luat la bătaie într-un autobuz din Argeș

Un pasager a fost luat la bătaie de mai mulți bărbați într-un mijloc de transport în comun din Argeș. Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, într-un autobuz, pe raza comunei Leordeni.

Citiți și: Pitești. Bătaie cruntă în autobuz

Mijlocul de transport efectua cursă regulată specială pentru muncitorii de la Găiești, către Călinești.

După cum se poate observa și în imagini, un bărbat este bătut de mai mulți indivizi în fața celorlalți pasageri.

Se pare că, unul dintre agresori este chiar șoferul autobuzului. Scandalul ar fi izbucnit după ce victima ar fi cerut să se pornească aerul condiționat în mijlocul de transport, iar șoferul i-ar fi spus că este deja pornit, dar nu face față din cauza căldurii de afară.

De aici, lucrurile au degenerat, iar bărbatul a primit ”o ploaie” de pumni și de amenințări.

Pasagerul agresat s-a deplasat ulterior la o secție de poliție pentru a depune plângere. În urma incidentului, acesta s-a ales cu mâna în ghips.

A FOST ÎNTOCMIT DOSAR PENAL

„În cursul zilei de 17 iulie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la o stare conflictuală petrecută într-un mijloc de transport în comun.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 193 din Codul Penal, iar verificările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, în urma verificărilor efectuate până în prezent, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție.”, transmite IPJ Argeș.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3