930 x122 grota rece

Consiliului Local Pitești

    Video – Circ și scandal în CL Pitești pentru numirea consilierilor locali în CA al FC Argeș

    Circ și scandal în CL Pitești pentru numirea consilierilor locali în CA al FC Argeș.

    Hotărârea privind numirea reprezentanților Consiliului Local al municipiului Pitești în Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv ”Fotbal Club Argeș” a încins spiritele (vezi video cu discuția punctului 7 începând cu minutul 35.30).

    Au fost patru nominalizări: „veșnica propunere a PNL- ului”  Sorin Apostoliceanu (citându-l pe Radu Bănică de la PSD), Florin Plecanciuc din partea USRPLUS, Dumitru Tudosoiu și Dragoș Șerb din partea PSD.

    Pentru a justifica alegerile și pentru a puncta diferențele față de ceilalți membri propuși, PSD a cerut ca nominalizații săi să se prezinte și să spună legăturile pe care le au cu sportul argeșean.

    Consilierul local PSD Dumitru Tudosoiu a încercat să ia cuvântul:

    Prin nominalizarea asta ne cunoaștem mai bine. (…) Domnule președinte, am dreptul în calitate de consilier să iau cuvântul, așa că nu trebuie să cer voie colegilor.

    Mihai Coteț (PNL): Eu propun atunci să ne prezentăm toți! Colegul dvs. (referindu-se la Radu Bănica de la PSD) ne-a întrebat dacă suntem de acord ca fiecare să se prezinte. Noi nu suntem de acord!

    Tudosoiu: Domnu’ Mihai Coteț, mă jigniți, păi dacă dumneavoastră mă cunoașteți atât de bine, trebuia să mă propuneți pe mine.

    Președintele de ședintă, Virgil Dumitru (USRPLUS) a încercat la rându-i să treacă la punctul următor.

    Tudosoiu: Nu trecem la punctul următor că nu vreau să rămână așa. De ce vă deranjează? Vreți să vă spun ce am făcut eu în sportul argeșean? Hai să vedem ce au făcut colegii noștri, că îi propuneți pe ei. (…) 

    Circul și scandalul au continuat…

    La finalul ședinței s-a trecut la votare:

    Sorin Apostoliceanu a primit 12 voturi pentru și 8 împotrivă, Florin Plecanciuc a primit 12 pentru voturi, 8 împotrivă, Dragoș Șerb 8 voturi și 12 împotrivă, iar Dumitru Tudosoiu 8 voturi și 12 împotrivă.

    Vezi VIDEO cum s-a votat, începând cu: 2.13.50

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Un comentariu

    • Necula b spune:

      Psdistii tot n-au inteles ca sunt istorie. Tudosoiu,daca tu ai facut ceva pentru sportul argesean lasa si pe altii sa faca, poate fac mai mult.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3