EcoMoto 930×122

sju pitesti

Video – SJU Piteşti: Tânăr cu şanse de viaţă aproape nule, salvat de la moarte în spital

Un tânăr cu vârsta de 21 de ani, victimă a unui grav accident rutier, a fost salvat de o echipă de medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, printr-o intervenţie complexă. Pacientul, în stare critică, a fost adus la Pitești prin transfer de la un alt spital din județ. După două zile la ATI, tânărul a fost operat de medicul Alexandru Stoian, iar la începutul acestei luni a fost externat.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Este vorba despre tânărul care a fost victima cea mai gravă a accidentului de la Valea Mare Pravăţ, în data de 17 februarie a.c.

VIDEO – MEDICUL STOIAN EXPLICĂ INTERVENŢIA

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

„De 5 ani, de când lucrează în județul Argeș, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, medicul Alexandru Stoian a reușit să se remarce prin intervenții în premieră și salvarea a nenumărate vieți.

Este singurul chirurg toracic din Argeș, venind și în sprijinul pacienților din Vâlcea, acolo unde nu există o astfel de specialitate. Printre cele mai recente satisfacții profesionale ale doctorului Stoian se numără și salvarea unui pacient în vârstă de 21 de ani, ajuns la Spitalul Judeţean, la jumătatea lunii februarie, prin transfer de la un alt spital din Argeș.

Deși șansele de supraviețuire ale tânărului, victimă a unui accident rutier, erau aproape nule, medicul de la Spitalul Județean din Pitești a reușit să îi salveze viața. Un aport în acest sens îl au și specialiștii din ATI, acolo unde pacientul a fost spitalizat inițial. La începutul lunii martie, tânărul a fost externat.

Felicitări, domnule doctor, dar și tuturor cadrelor medicale implicate!”, a transmis SJU Piteşti într-un comunicat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90