EcoMoto 930×122

polițiști atacați

Video – Șocant! Polițist lovit cu pumnul de un bătrân!

Incredibil! Doi polițiști au fost atacați chiar în timpul intervenției.

Un apel la 112 cerea ajutorul forțelor de ordine în cazul unui scandal în familie. Agenții au fost atacați chiar de persoana care provocase cearta, imediat după ce aceștia au ajuns la adresa cu pricina.

Ușa le-a fost deschisă de un bărbat în vârstă, îmbrăcat în pijamale, care imediat după ce i-a văzut pe polițiști s-a năpustit asupra lor.

Întreaga scenă a fost filmată, iar ulterior clipul a fost publicat de Sindicatul Europol pe pagina de Facebook pentru a arăta riscurile la care se expun agenţii atunci când se află chiar şi într-o banală intervenţie.

 

Polițiști atacați de un vârstnic

„De multe ori am auzit opinii de genul: „ce mare lucru să intervii la un apel 112” sau „polițiștii de ordine publică nu fac nimic, doar patrulează” sau cum ar spune diverși oameni politici, ”Poliţistul e expus la risc la cârciumă când stă şi vorbeşte cu oamenii din sat. E un risc enorm de mare”

În imagini vedeți ce se poate întâmpla la o „banală” intervenție a polițiștilor la un apel 112 unde se reclama „scandal în familie”. După ce colegii au ajuns la adresă și au sunat la ușă, a deschis ușa un bărbat în vârstă. Iar în următoarea fracțiune de secundă, s-a năpustit asupra polițistului fără niciun drept de apel.

Sigur, dacă eventual colegul ar fi putut anticipa lovitura și ar fi aplicat forța pentru a-l imobiliza, am fi văzut la toate jurnalele de știri titluri de genul: „Vârstnic pus la pământ de polițiști”, „Exces de zel din partea polițiștilor care au agresat un bătrân” și tot așa.

În profesia noastră un lucru este sigur, știi când trebuie să mergi la muncă, dar nu știi cum te mai întorci, când te mai întorci și dacă te mai întorci”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook – Sindicatul Europol.

Sursă video: Facebook – Sindicatul Europol

Sursă foto: captură video Facebook – Sindicatul Europol

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • oaianeagra spune:

    Ce directa i-a dat. Nu e nimic socant. E un mos senil si daca ii vor da ce merita nu cred ca va mai face. Socant este ca politia ro este asociata cu interlopii ,ca majoritatea angajatilor din sistem sunt prieteni cu intelopii si ei la randul lor niste golani. Acum sindicatul vrea sa ne convinga cu acest video cat de periculos este sa fi politist?? Pai atunci sindicatul sa vada cum e sa fi politist in US sau Franta si apoi mai vb. Majoritatea lucratorilor din sistem nu fac nimic toata ziua si ies la pensie la 45.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3