930×122 CAPRA 5

UEFA EURO 2020

Video – Trofeul UEFA 2020 – șifonat la București! Cupa EURO, dărâmată de vânt pe Arena Națională

Video – Trofeul UEFA 2020 – șifonat la București! Cupa EURO, dărâmată de vânt pe Arena Națională

Astăzi, pe Arena Națională a avut loc un eveniment special cu prilejul aducerii Cupei Europei în Capitală. Pe lista orașelor -gazdă ale UEFA EURO 2020 se află și Bucureștiul.

În timpul unor înregistrări live pe care televiziunea Realitatea le realiza în zonă, o rafală de vânt a doborât un panou publicitar care a căzut peste pupitrul unde se afla trofeul, relatează G4media.ro.

Imediat după incident, trofeul a fost ridicat de voluntarii responsabili de acest eveniment.

După o perioadă de mai bine de un an de zile de când evenimentele sportive au avut loc fără public în tribune, primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat că peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020, conform G4media.ro.

Potrivit aceleiași surse citate, Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru meciuri: trei din Grupa C şi o optime de finală. Austria – Macedonia de Nord (13 iunie), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie), Ucraina – Austria (21 iunie) şi o optime de finală programată pe 28 iunie sunt meciurile care vor fi găzduite de Capitala României. Finala va avea loc pe 11 iulie, pe stadionul Wembley din Londra.

Sursă video: Realitatea.net

Sursă foto: Digisport.ro

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3