Donaris 930 x 122

nesimțit

(VIDEO) TUPEU DE ŞOFER NESIMŢIT

Tupeu de şofer nesimţit. Nu doar Piteştiul se confruntă cu problema lipsei locurilor de parcare.

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

Sunt şi oraşe mai mici, precum Deva, în care „confruntările” pentru parcări sunt acerbe. La Deva, de exemplu – scrie Autobild – un conducător auto a lăsat mașina în mijlocul străzii, blocând alte automobile. Un şofer al unei maşini blocate i-a transmis celui care a parcat neregulamentar: „Domnule, şi eu ies de acolo?”.

https://www.youtube.com/watch?v=UnaxydBEmV4

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

„Extraordinar, în momentul ăsta, domnule”, a venit răspunsul interlocutorului vizibil nervos. „Păi o laşi în drum aşa, fără niciun fel de treabă…”.

După ce că a împiedicat circulația, șoferul vinovat nu s-a oprit aici și a vociferat imediat ce s-a urcat în automobil: „Acum îi trebuie să iasă. Ăsta cu mașina neagră. Dumnezeu’ mamii lui!”.

Înregistrarea a fost urcată pe un cont de YouTube. „Blochează pe toată lumea în parcare, i-am atras atenţia mult mai frumos decât merita, dar tot el e supărat. Ce tupeu am, să vreau să ies din parcare…”, a notat la explicaţia video cel care a realizat filmarea.

(Foto, video: Autobild)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90