EcoMoto 930×122

accident

Video – Un BMW X5, distrus în accidentul de la Pitești

Update, ora 11.37, IPJ Argeș transmite:Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani, din comuna Golești, județul Vrancea, care conducea un autoturism pe str. Crinului din Pitești, la intersecția cu str. Gheorghe Șincai, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care se deplasa pe str. Gheorghe Șincai, cu direcția de deplasare dinspre zona Podul Viilor către Târgu din Vale.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

În urma impactului, al doilea autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu (care se deplasa pe str. Gheorghe Șincai, din direcția Târgu din Vale către Podul Viilor).

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului primului autoturism (bărbatul de 68 de ani), a pasagerei dreapta față din primul auto (femeie de 69 de ani, din Pitești).

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Update, ora 10.31, ISU Argeș transmite:În cele trei vehicule, două autoturisme și o autoutilitară, se aflau 6 ocupanți, iar dintre aceștia doar trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul, cu vârsta de 33 de ani, din autoutilitară, a fost monitorizat la fața locului de către paramedicii SMURD și nu a avut nevoie de transport la spital, iar șoferul și pasagera din unul dintre autoturisme au fost preluați și transportați la spital de către echipajele SAJ.

Știrea inițială, ora 09.51

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs în municipiul Pitești, la intersecția Gheorghe Șincai.

 

Potrivit primelor informații, mai multe autoturisme sunt implicate.

 

Este vorba despre 3 autoturisme, printre care și o o autoutilitară.

 

La fața locului intervin un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompierii, un echipaj de polițiști, două ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD.

Pompierii intervin pentru a asigura masurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • pieton spune:

    Circulatia este un dezastru in Romania, fiecare circula cum vrea.
    In acea intersectie se face dreapta, catre Podul Viilor, de pe banda 2, cei care vin de pe Crinului nu acorda prioritate celor care circula pe Sincai dinspre Universitate si forteaza intrarea. Nu este primul accident din aceaste cauze. Era mai sigur cand de pe Crinului faceai numai dreapta, nu si inainte.
    Nu mai spun ca in giratorii nu au habar cum se circula si cine cui da prioritate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90