New Profesional Consult 930 x 122

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT CU MICROBUZ ÎN BASCOV. TRIMISĂ DESCARCERAREA

UPDATE 2: Și celelalte 3 persoane au fost transportate la spital. Astfel, toate cele 9 persoane care se aflau în microbuz (8 bărbați și o femeie) au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit Poliției Argeș, accidentul s-ar fi produs după ce șoferul microbuzului nu ar fi adaptat viteza într-o curbă.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

UPDATE 1: Accident cu microbuz în Bascov. Trimisă Descarcerarea. La eveniment a fost solicitată și autospeciala de transport de victime multiple. Persoana încarcerată a fost extrasă, precizează ISU Argeș, care menționează că, în total, în microbuz se aflau 9 persoane.

Dintre acestea, 6 au fost transportate la spital, iar alte 3 sunt asistate medical la fața locului, în autospeciala de transport de victime multiple, de către medicul de pe echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Urmează să se stabilească dacă vor fi transportate la spital.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, un altul cu modul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD intervin acum în comuna argeșeană Bascov, pe strada Serelor, la ieșirea de pe autostrada Pitești-București.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un microbuz ar fi ieșit în afara părții carosabile. Șapte persoane ar fi rănite, dintre care una este încarcerată, iar alta – inconștientă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90