New Profesional Consult 930 x 122

accident

UPDATE/VIDEO: MOTOCICLISTUL BULGAR ACCIDENTAT ÎN ALBOTA, PRELUAT DE UN ELICOPTER SMURD. BĂRBATUL ȘI-A PIERDUT UN PICIOR

UPDATE ora 15.30: „Elicopterul SMURD a aterizat la Stadionul N. Dobrin pentru a prelua victima (motociclist) din accidentul rutier de la Albota. Pacientul a fost predat de echipajul de terapie intensivă mobilă către echipajul elicopterului SMURD, care se deplasează la București, deoarece bărbatul a suferit multiple traumatisme inclusiv amputație membru inferior”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

UPDATE: Din primele cercetări efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, un bărbat de 45 de ani, cetățean bulgar, care se deplasa cu motocicleta, într-un grup de motocicliști, pe DN 65, din direcția Slatina către Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe banda 2, din sensul opus de mers.
În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav la nivelul piciorului stâng și a fost transportat la o unitate medicală.
În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE: Motociclistul s-a ales cu membre amputate. Bărbatul e în stare gravă.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, în comuna Albota.

„Este vorba de un motociclist care a fost acroșat în timp ce depășea un autoturism. Intervine un echipaj de terapie intensivă mobilă”, precizează ISU Argeș.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3