NOR CURIER 930X122

accident

(VIDEO) UPDATE: EXCLUSIV. FATA LUI CORNEL PENESCU, ACCIDENT ÎN PITEȘTI

(UPDATE ORA 19:30): „Un bărbat de 36 de ani din municipiul Câmpulung Muscel care conducea un autoturism (n.r. – Ford Mustang) pe strada Negru Vodă din Pitești, dinspre Bascov către Centru, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit inițial un autoturism (n.r. – Dacia Logan) condus, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani din Bascov, apoi un alt autoturism (n.r. – Porsche Cayenne) condus, tot din sens opus, de o femeie de 25 de ani (n.r. – Alexandra Penescu) din Bascov.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Polițiștii Biroului Rutier Pitești continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. Șoferul vinovat a pierdut controlul volanului pentru că nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed). A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(UPDATE ORA 19): Doi bărbați au fost răniți, informează ISU Argeș. Șoferul Loganului, în vârstă de 42 de ani, din comuna Bascov, a suferit un traumatism cranio-cerebral și o contuzie la mâna dreaptă și acuza pierderi de cunoștință. A doua victimă are 30 de ani, este din Câmpulung și era pasager în Mustang. Acuza dureri la mâna dreaptă.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

”Cei doi au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital de echipajul cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, informează sursa citată.

Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

(UPDATE ORA 18:40): La volanul mașinii Porsche Cayenne se afla Alexandra Penescu, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron al lanțului de hipermarketuri PIC.

Vinovat de producerea accidentului, conform primelor informații încă neconfirmate oficial, ar fi șoferul Fordului Mustang.

Cel mai probabil din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe cotrasens, mașina lovind un Logan și apoi autoturismul Porsche condus de Alexandra Penescu.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme (un Ford Mustang, o Dacia Logan și un Porsche Cayenne) s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Negru Vodă din Pitești, în zona Spitalului Militar. Două persoane ar fi rănite.

La fața locului au fost trimise un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU Argeș).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90