New Profesional Consult 930 x 122

urmărire trafic

Video – Urmărire cu focuri de armă în Argeș!

Urmărire cu focuri de armă în Argeș. Nu a oprit la semnalele polițiștilor, și-a abandonat mașina și a fugit în pădure.

Citiți și: Argeș: Urmărire ca în filme! Cu tupeu, dar fără curaj! De ce a fost în stare un tânăr de 22 de ani

 

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Cursă nebună cu poliția pe urme!

„La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenție, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 km, până pe raza localității Micești, unde, bărbatul și-a abandonat mașina și a fugit în pădure.

A fost somat să se oprească și unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind depistat în pădure, de către polițiști, la scurt timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat să fie luate măsurile legale care se impun.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3