930 x122 grota rece

transfăgătășan

Video – Urs văzut în apropierea Cetății Poenari

În ultimele luni, prezența urșilor pe Transfăgărășan este aproape constantă, evenimentele în care animalele coboară din pădure, la șosea nemaifiind de mult o excepție.

Citiți și: Argeș. Gest revoltător al unui bărbat în preajma unei ursoaice cu 2 pui

În această după-amiază, un urs a fost surprins pe marginea șoselei, în apropierea Cetății Poenari.

 

Citiți și: Alte imagini revoltătoare de pe Transfăgărășan! Urs atacat cu spray de un bărbat

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor ePitesti.ro pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441.

Ca de fiecare dată, urșii ies din pădure în căutare de hrană. Din imagini se observă cum, animalul sălbatic nu este deloc speriat de mașinile care trec pe lângă el, semn că nu e prima oară când coboară din pădure.

Din păcate, vedem tot mai des astfel de situații, iar pericolul este unul real, mai ales pentru persoanele care tranzitează zona.

Autoritățile îi avertizează pe turiști să stea cât mai departe de aceste sălbăticiuni și în niciun caz să nu le hrănească dacă le ies în cale.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA