930 x122 grota rece

vaci pe străzi

Video – Vaci la plimbare pe una dintre cele mai circulate șosele din Pitești

Seara trecută, în jurul orei 21:40, trei vaci au fost surprinse pe trotuarul unui drum intens circulat din municipiul Pitești, mai exact pe strada Depozitelor.

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat vacile să pască și florile! Cu banii pe amenzi își lua sute de litri de lapte

 

Imaginile au fost trimise de un cititor ePitesti.ro, pe numărul de whatsapp al redacției – 074 587 441, îngrijorat fiind de pericolul pe care îl reprezentă pentru șoferi, animalele lăsate nesupravegheate pe marginea unei șosele extrem de circulate, care pot traversa strada când ți-e lumea mai dragă.

Șoferii care tranzitează zona trebuie să aibă o grijă în plus și să circule cu viteză redusă, dar și cu ochii-n patru, pentru a nu provoca accidente. Bovinele riscă să fie călcate de mașini din cauza faptului că nu au o viteză de reacție mare și nu se dau din calea vehiculelor.

Legislația privind circulația rutieră prevede foarte clar că animalele nu pot circula în turmă, pe drumurile publice, fără a fi însoțite.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90