NOR CURIER 930X122

Off-Road-Club-Pitești

    Video – Zeci de ”tancuri” 4×4, descinderi în forță pentru a aduce zâmbete

    Mai mulți argeșeni cu dorința de a schimba vieți și de a aduce zâmbete pe fețele triste și apăsate de neajunsuri au dat naștere clubului Off-Road-Club-Pitești.

     

     

    „Campaniile umanitare #OffRoad #ClubPitești sunt despre a bucura și a ne bucura împreună de un zâmbet, de a vedea România reală și a răspunde an de an vocilor ei, oricât de departe s-ar afla și oricât de anevoios ar fi …”

     

     

    Totul a pornit din anul 2018, de la Ovidiu Ștefănescu, inițiatorul clubului Off-Road-Club-Pitești.

    „Ideea a plecat de la o ieșire în Off Road, eram 30 de prieteni și am zis să strângem câte 100 de lei fiecare să putem face câteva familii fericite, iar de aici a început chestia aceasta frumoasă”, ne-a declarat Ovidiu Ștefănescu, inițiatorul clubului Off-Road-Club-Pitești

    Pentru început, inițiatorul a creat un grup de whatsapp, care număra mai mulți membri, format din prieteni, rude și cunoscuți care au avut dorința să se alăture.

    Treptat, clubul s-a extins și pe Facebook, Off-Road Club Pitești, iar persoanele au început să se alăture. Astfel, în prezent, clubul are aproximativ 1000 de membri.

    CONVOIUL LUI MOȘ CRĂCIUN, FORMAT DIN ”SĂNIUȚE” 4X4

    Începând din 7 decembrie 2018, membrii clubului sunt ajutoarele lui Moș Crăciun, dar nu orice fel de ajutoare, convoiul lui Moș Crăciun este format din autoturisme 4×4.

     

     

    În fiecare an, sacul Moșului și “săniuțele” 4×4 sunt pregătite pentru a porni pe drumurile izolate din Județul Argeș. În acest an  (2021), în ciuda pandemiei, campania umanitară a ajuns la oameni și de Paște.

     

     

     

    ALĂTURĂTE ȘI TU!

    Off-Road Club Pitești are porțile deschise tot timpul, așa că oricine dorește să se alăture și să dea o mână de ajutor este binevenit.

    Acum, un alt caz este în atenția clubului. Este vorba despre un tânăr din comuna argeșeană Smeura, cu probleme de sănătate, care locuiește într-un container de fier, fără căldură sau lumină.

     

     

    Cu ajutorul fondurilor rămase și al oamenilor care doresc să se mai alăture, membrii clubului doresc să-i construiască tânărului o cabană din lemn în care să poată locui decent.

     

     

    „Zeci de familii și copii care au nevoie, te așteaptă. Acum nu mai sunt singuri si invizibili!”

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    • ggg spune:

      Ha, ha! Pe bune, exista un asemenea club, al indivizilor cu masini foarte mari? Adica al celor care au altceva mici… Stiti ca asa e demonstrat stiintific, prin studii de specialitate, aia care iau asemenea cazane imense poluatoare incearca sa compenseze altceva… Ce nu inteleg eu este de ce au simtit nevoia sa se adune intr-un club, ce naiba fac, isi masoara si compara micimile?
      PS- In rest, nimic de zis, gesturile sunt frumoase, la mai multe si mai mari! (ma refer la marimea donatiilor, nu la altceva :-)))

    • Barbulescu Adrian spune:

      Pentru GGG*
      Știm ca ești trist ca ai mica și mașina și dotarea. Dar te înțelegem.
      Tot științific s-a demonstrat ca atunci când ești frustrat te legi de orice fapte sau lucruri, chiar și de cele bune.

      Felicitări celor implicati în acțiunea din articol.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3