New Profesional Consult 930 x 122

case

Apostoliceanu, declarație GRAVĂ: „Se vor face case în Pădurea Trivale!”

O situația alarmantă a fost semnalată astăzi, în ședința de Consiliu Local a municipiului Pitești.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Sorin Apostoliceanu a solicitat să le fie predată documentația Planului Urbanistic General (PUG) pentru ca viitoarele proiecte să fie votate în cunoștință de cauză.

Acesta a mai precizat că în Pădurea Trivale ar urma să fie construite case, conform PUG-ului care acum se află în elaborare.

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

„Aș vrea să ni se dea documentația de la PUG (n.r. Planul Urbanistic General) pentru că nu a primit-o nimeni, venim aici, la ședință, nu a înțeles absolut nimeni ce au vrut cei doi proiectanți, arhitecți care fac PUG-ul să ne spună cu limita de intravilan.

Am înțeles doar că se vor face cu siguranță case în pădure (n.r. În Pădurea Trivale), nu știu cum s-a ajuns la situația asta, legal, ilegal, și că nu mai putem să facem absolut nimic, dar să ne dea documentația”, a afirmat Sorin Apostoliceanu, consilier local.

Declarația poate fi urmărită de la minutul 36:23:

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Toni spune:

    Wow ce noutate, întotdeauna s-au construit case in pădurea Triviale, noi așteptăm să răsară blocurile care momentan sunt foarte putine( stiu doar unul dar nu am mai cutreierat liziera pădurii de ceva timp). Relațiile vechii administrații au rezolvat această problema acum trebuie să-și construiască și dezvoltatorii acestei administrații că… e Pitești pe modelul acesta nu a fost acceptată nici amnistia fiscală pentru că trebuie si cei noi să facă o invârteală.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3