EcoMoto 930×122

incendiu

    Argeş: Primărie incendiată. Polițiștii au deschis dosar penal

    Primărie incendiată. Este vorba despre corpul administrativ al comunei Beleți-Negrești. Din primele date, ar fi vorba despre un act comis cu intenție. Din fericire, nu au fost victime.

    Citiți și: Argeș: Gospodării în flăcări!

     

    IPJ ARGEȘ PRECIZEAZĂ

    În noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui incendiu la corpul nou al clădirii administrative a comunei Beleți-Negrești.

    Citiți și: Urgență în Găvana, lângă Spital! S-a anunțat incendiu!

     

     

    În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea identificării autorului/autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

    PRECIZĂRI ISU ARGEŞ

    „Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei și acoperișul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă și generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei și alte birouri.
    Nu au fost victime. În interiorul construcțiilor au ars și documente. La locul evenimentului este și conducerea ISU Argeș, iar intervenția este coordonată de către Inspectorul șef. Incendiul a fost localizat și încă se lucrează pentru stingerea focarelor.

    Exista posibilitatea ca flăcările să se extindă la celelalte încăperi și vecinătăți, însă pompierii au împiedicat propagarea acestora. Forțe alocate: 6 autospeciale pentru stins incendii, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și 3 autospeciale de primă intervenție și comandă. Alimentarea cu apă la locul intervenției s-a făcut în navetă de la un hidrant care se afla la câțiva kilometri distanță.”

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90