NOR CURIER 930X122

profesional new consult

(VIDEO) CURS DE FRIZER. DIPLOME RECUNOSCUTE ȘI ÎN STRĂINĂTATE

Dacă vă doriţi să activaţi într-un domeniu foarte popular astăzi printre tineri şi nu numai, dacă oferta de pe piaţa muncii nu este pe măsura aşteptărilor dumneavoastră şi dacă vreți o schimbare, tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi un curs de hair style/frizerie http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

https://www.facebook.com/epitesti/videos/1744850168901167/

Cursul organizat de Profesional New Consult este acreditat și susţinut de formatori profesionişti.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Este un curs care vă oferă posibilitatea deprinderii secretelor acestei meserii, pe care, desigur, o puteţi practica în ţară sau în străinătate, cu atât mai mult cu cât diplomele sunt recunsocute şi peste hotare.

Practica ocupă cea mai mare parte din acest curs și se realizează în salonul propriu al firmei Profesional New Consult situat în Piteşti, în parcarea complexului comercial Fortuna, salon dotat cu cele mai noi şi moderne mijloace de prezentare a unui astfel de curs, ustensilele folosite fiind profesionale şi utilizate în saloanele de prestigiu.

Formatori specialişti, salon profesional propriu, materiale şi produse de calitate, aparatură profesională oferită de firma organizatoare – toate constituie garanţia unui curs de succes, organizat cu profesionalism şi seriozitate http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

Cursul li se adresează începătorilor în această profesie, celor care doresc să înveţe o meserie nouă și să practice o activitate foarte utilă, dar şi specialiştilor, care vor să își însuşească noţiuni noi sau celor care activeazã fără a deţine calificările necesare.

Mai multe detalii despre cursul de frizerie/hair cut, dar şi despre alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la numerele de telefon 0784.333.777, 0784.045.025 și 0740.250.290, pe site-ul de prezentare www.profesionalnewconsult.ro, pe e-mail-ul cursuri@profesionalnewconsult.ro sau la sediul firmei (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs de coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/

-Curs de tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/

-Curs de cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-cosmetica/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90