Comdata 930 x 122

alexandru văjan

FUM TOXIC ÎN PITEȘTI? ALO, GARDA DE MEDIU?

Fum toxic în Pitești? Alo, Garda de Mediu? A trecut o lună de când am semnalat pentru prima dată o problemă pe care autoritățile abilitate pare că nu o văd: fumul gros care iese periodic din coşul unei societăţi comerciale de pe platforma Nova Textile (țesături din bumbac și de tip bumbac) din Pitești. Subiectul pe larg și imagini, AICI și AICI.

Citiți și: CUM (NU) SE FACE TREABĂ LA GARDA DE MEDIU ARGEȘ

Din păcate, după cum puteți vedea din imaginile următoare, primite, din nou, din partea cititorilor noștri, situația este neschimbată.

Deși am contactat de nenumărate ori reprezentanții Gărzii de Mediu Argeș, inclusiv pe comisarul-șef Alexandru Văjan, până în momentul de față instituția nu a prezentat un punct de vedere clar, oficial. Este sau nu periculos fumul pentru sănătatea oamenilor? Există sau nu risc de poluare?

Așteptăm un punct de vedere oficial al instituției, din care să reiasă negru pe alb că fumul nu îi afectează pe oameni, că fumul nu este toxic, un document prin care Garda de Mediu Argeș să își asume că situația nu prezintă absolut niciun pericol.

Le reamintim cititorilor noștri că pot transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066