New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Incendiu devastator în Argeş. Tavanul casei s-a prăbuşit și un om a ars de viu

UPDATE ORA 7.00: „Printre dărâmături a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat (nu se cunoaște vârsta).

Citiți și: S-a dat alarma! Urgență la un depozit din Argeș: Intervin pompierii

 

 

Citiți și: Alertă în Argeș: Arde generalizat!

La momentul sosirii forțelor de intervenție, casa ardea generalizat, iar tavanul și acoperișul erau prăbușite în interiorul construcției.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul și să evite propagarea acestuia la o casă din vecinatate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. În decursul zilei un echipaj o să meargă să identifice care ar fi putut fi sursa și împrejurarea determinante”, precizează ISU Argeș. 

 

 

UPDATE: Surse ePitești au confirmat o victimă carbonizată, bărbat. O a doua persoană este căutată în locuința distrusă de flăcări.

 

 

Un incendiu devastator a izbucnit aproape de ora 1 a nopţii la o casă din comuna Mioarele, sat Măţău. Este posibil ca două victime (bărbaţi) să fie surprinse de incendiu şi imobilizate, după ce tavanul casei s-a prăbuşit.

 

 

Flăcările se manifestă la o locuință bătrânească de circa 70 mp, sunt informațiile după prima evaluare a situației.

 

 

Intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar la fața locului se deplasează și comandantul subunității.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90