930×122 CAPRA 5

agro argeș

Mega eveniment! Așa ceva nu s-a mai întâmplat de ani de zile!

Mega eveniment! Așa ceva nu s-a mai întâmplat de ani de zile!

Citiți și: Unic în Argeș și regiune!

În județul nostru, în Albota, s-a deschis Agro Argeș. Este primul și singurul magazin de profil din regiune.

Și, potrivit directorului Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, este primul astfel de eveniment care a avut loc în ultimii ani în județ.

„Sunt impresionat de ceea ce se întâmplă aici”, a spus George Caval.

La inaugurearea magazinului au participat, pe lângă autorități  locale – precum Ion Dumitru, edilul din Albota, sau reprezentanți ai unor firme de renume, și zeci de oameni pasionați de agricultură.

Sprijin necondiționat

„Îi spriin necondiționat”, a punctat edilul din Albota

Deschiderea magazinului a fost un real succes! Oaspeții au avut parte de o primire ca la carte: au fost întâmpinați cu bucate alese, dar, cel mai important, produse de cea mai înaltă calitate.

Ce găsiți la Agro Argeș

Oamenii harnici din zonă vor putea cumpăra de la Agro Argeș utilaje și piese de schimb pentru ele, mașini agricole, dispozitive, echipamente, unelte de grădinărit, vopseluri și tot ce trebuie pentru tractoare, haine și încălțăminte specifice, până și jucării tot din gama agricolă.

Inițiativă de toată lauda

Nicu Ciobanu, un tânăr antreprenor, este responsabil de această inițiativă unică în județul nostru.

„Este un nou concept, aducem servicii pentru toți fermierii, piese de schimb, pe stoc avem aproape 11 de mii de repere. Avem oferte, prețuri speciale, reduceri la toate produsele o săptămână”, a spus managerul Agro Argeș, Nicu Ciobanu.

Declarații și imagini de la deschidere, mai jos:

 

Consultanță și tot aveți nevoie

Iar agricultorii care ajung în magazin trebuie să mai știe că vor beneficia, pe lângă produse de cea mai înaltă calitate, și de servicii pe măsură.

Cei care vor, de pildă, să facă un credit pentru achiziționarea unui tractor ori a altui utilaj primesc toată consultanța necesară de care au nevoie.

În cazul în care un produs nu se găsește în magazin, se dă comandă, iar în 24 de ore lucrătoare ajunge la sediul din Albota.

Detalii aveți și pe pagina de Facebook Agro Argeș sau la numărul de telefon 0746 593 554.

Sediul firmei este în Albota, pe DN65, nr 425F.

Mega eveniment! Așa ceva nu s-a mai întâmplat de ani de zile!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90