EcoMoto 930×122

benzinarie

Piteștenii protestează masiv împotriva prețului nesimțit al carburantului!

La această oră, la benzinăria Rompetrol din municipiul Pitești, de pe bulevardul Frații Golești, mai mulți șoferi protestează împotriva exploziei prețurilor la carburanți.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Aceștia s-au strâns în jurul pompelor și și-au strigat nemulțumirile.

 

Citiți și: Țara „fierbe”! Oamenii sunt în stradă! E nebunie peste tot!

Printre claxoane, participanții au fluierat și au scandat „hoții”. Protestul pare să fie unul spontan, însă acest lucru nu e de mirare, deoarece șoferii sunt în această perioadă la limita răbdării.

Prețul carburanților explodează de la o săptămână la alta. Astfel, am ajuns în condiţiile în care nu mai există benzinărie în ţară unde preţul motorinei să fie sub 9 lei. Nici benzina nu este departe de acest prag.

 

Pe 30 iunie este anunţat un protest al şoferilor din toată ţara. La evenimentul creat pe Facebook, şi-au anunţat participarea peste 200.000 de persoane.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90