930 x122 grota rece

exercițiu

Pitești. A vrut să omoare un jandarm! A doua victimă, în stare gravă!

Update, ora 17:10: Potrivit informațiilor ePitești, bărbatul de 50 de ani este jandarm. Acesta era în timpul liber. Agresorul i-ar fi provocat răni superficiale la lobul urechii. Însă, cea de-a doua victime ar fi suferit răni mai grave. Sursele noastre spun că bărbatul de 69 de ani ar fi intrat deja în sala de operații.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Deocamdată, nu a fost stabilită încadrarea juridică, însă, cel mai probabil agresorul va fi cercetat pentru tentativă de omor. Individul, cu probleme psihice, s-ar fi certat cu victimele sale la bar. Ulterior ar fi plecat acasă, ar fi luat un cuțit și a revenit la bar unde i-a rănit pe cei doi.

 

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Update, ora 17: „Din verificările preliminare s-a stabilit că agresorul, de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 de ani, respectiv de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar.

Agresorul ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani.

Agresorul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cel în cauză fiind urmărit de către bărbatul de 50 de ani.

Polițiștii l-au deposedat de cuțit pe cel în cauză, l-au imobilizat și încătușat pe agresor, după care l-au condus la sediul poliției.

Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliția Argeș.

Știrea inițială: Pitești. Tentativă de omor pe Exercițiu!

Un bărbat a agresat alte două persoane, la un bar de pe Exercițiu, în apropierea fostului restaurant Carpați.

Victimele au fost tăiate în zona feței.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care l-au prins pe autor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90