930×122 CAPRA 5

gavana

Pitești. Jale mare în Nord și mulți șoferi cu tupeu, sfidători

Se cer soluții de la Primăria Pitești, Comisia de Circulație din cadrul instituției și de la Poliția Rutieră Pitești. Jale mare în această intersecție și mulți șoferi cu tupeu, sfidători

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Locuitorii din cartierul Nord sunt într-o situație dificilă din cauza semaforului de la intersecția către varianta Găvana, strada Mircea Eliade și cartierul Găvana, care, după cum susțin cititorii noștri, permite un timp extrem de scurt pentru efectuarea virajului la stânga.

Acest lucru provoacă frustrări și întârzieri semnificative, obligând șoferii să aștepte mai multe cicluri de semafor pentru a putea urca pe strada Mircea Eliade.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pitești: Primarul a venit în cartierul Găvana

Aceștia susțin că sunt nevoiți să aștepte cel puțin 3 cicluri ale semafoarelor, în perioadele dese de aglomerație din zona respectivă, având timp doar 4 sau 5 mașini să „prindă” semaforul verde.

COMPORTAMENT SFIDĂTOR/Pitești. Jale mare în Nord și mulți șoferi cu tupeu, sfidători

Mai alarmant este și comportamentul unor șoferi care, în încercarea de a evita așteptarea, se încadrează neregulamentar din banda doua spre banda a treia pe linie continua.

Încălcând astfel regulile de circulație și creând un mediu periculos pentru ceilalți participanți la trafic.

Primarul Piteștiului, vizită prin cartiere

Această practică nu numai că încalcă legea rutieră, dar reflectă și un lipsă de respect față de ceilalți șoferi care așteaptă răbdători la semafor.

În fața acestei situații, se propune Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești să ia măsuri pentru ameliorarea situației. Totodată se cere Poliției Rutiere Pitești să vină cu soluții concrete în zona respectivă.

Nu trebuie să reamintim că acea intersecție este una dintre cele mai aglomerate din oraș.

Soluțiile, oricare ar fi acestea, sunt așteptate de către șoferii care circulă des în zonă. Viitoarele ameliorări ar putea reduce semnificativ încălcările legii și ar îmbunătăți siguranța și fluiditatea traficului în zonă.

Este esențial ca autoritățile locale să acorde atenție acestor probleme semnalate de cetățeni și să implementeze soluții eficiente pentru a asigura un trafic rutier sigur și eficient.

Acest lucru nu numai că va îmbunătăți traiul șoferilor, dar va contribui și la o mai bună coexistență în oraș.

Jale mare în această intersecție și mulți șoferi cu tupeu, sfidători

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

11 comentarii

  • RODICA spune:

    Probabil ca membrii comisiei nu locuiesc in cartierul Gavana ,nu si-au testat rabdarea si nu au calculat cate secunde sta semaforul pe verde pentru cei care fac la stg.in cartier de pe bulevard si pentru cei care ies din cartier spre Bascov .Le dau aceasta informatie : 10 secunde

  • Cosmescu spune:

    Anterior, cand traficul era dirijat prin intermediul sensului giratoriu, cei care faceau stanga pe M.Eliade erau avantajati, in detrimentul celor care se aflau pe artera principala, pe sensul de mers catre centru (mult mai numeroși dealtfel). Prin semaforizare, se poate face dreptate pentru ambele tabere, daca autoritatile monitorizeaza activ traficul in zona si ajusteaza timpii in consecinta, mai ales ca semafoarele ar trebui sa fie inteligente. Pentru cei crescuti la coada vacii, care nu respecta legislatia rutiera, exista niste baieti si fete, platiti din bani publici, care ar trebui sa se ocupe de problema. De asemenea, o solutie rapida ar putea fi montarea unor stâlpi care sa delimiteze banda 3, de celelalte, imediat dupa trecerea de pietoni de la L-uri.

  • Ciripan spune:

    Acest semafor montat în str Nicolae Bălcescu este jalnic trebuie schimbat timpul de trecere .foarte mic 3-4auto dacă trec am prins 4 semafoare la ora 16 „45” nu se mai poate circulain felul acesta faceți ceva . comisia de sistematizare.

  • B spune:

    Semafoarele ” inteligente” puse cu atata reclama de primarie sunt peste tot in oras o porcarie de fapt : ” inteligenti ” doar cei care au luat atâția banii pt ele si cei care si au luat comisioanele aferente !

  • Ovidiu paunescu spune:

    Piteșteni,știu ca aici la intersecția M.Eliade cu Bd.Balcescu cândva a fost semafor…. ce bine a fost când sa făcut sensul giratoriu..Ce sa faci???a venit un cap triunghi și au desființat o ,sa stai 30min. sa faci stânga. PLUS POLUARE AUTO CATA VREI.,,,,IDIOTENIE,,,

  • Ioana spune:

    Si eu am stat la semafor si l am prins de 3-4 ori.”Multumesc ” mintilor crete care si bat joc de timpul nostru .Am gasit o varianta prin spatele L eurilor si astfel pacalesc semaforul inteligent.

  • Gogu spune:

    ssttt, nu mai zi 🙂 , vrei sa se aglomereze și pe acolo.

  • Ioneci M spune:

    reorganizati va rog semaforizarea
    atentia catre Constanta: acolo un timp de semafor inseamna o strada. si se inscrie fiecare pe banda lui stanga, inainte, dreapta. Apoi urmeaza alta strada, alt rimp pe verde. dara sa se mai astepte unii pe altii in mijloc. chiar nu mai gandeste nimeni in tara asta ???

  • Ioneci M spune:

    valabila solutia de mai sus pentru TOATE intersectiile. faceti pe manual un experiment cu dirijare fizica in teren, o sa scapam de prostia de acum !!!!

  • Eliade spune:

    corect se sta la semafor, dar ce facem cu bizonii și femelele lor care trec pe culoare ROSiE , și nu numai aici. peste tot în oraș este sport national de trecut pe Culoare ROSiE dragi deținători de permise.Atunci nu va mai plângeți că incalcati
    legea? Ce face Poliția, Doamne !!!!

  • Jhon spune:

    Sa stea un echipaj non-stop acolo ca si la Podul Viilor, si n-ar mai fi probleme

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3