930×122 CAPRA 5

bătaie în trafic

Poliţia Piteşti a intrat pe fir. Bătăuşii din trafic sunt căutaţi peste tot

Poliţia Piteşti a intrat pe fir. Bătăuşii din trafic sunt căutaţi peste tot.

Citiți și: Pitești: Bătaie în Găvana! Și-au dat pumni și picioare!

În urma imaginilor apărute în spațiul public (VIDEO), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au început cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

Polițiștii de la Secția 4 Poliție Pitești s-au sesizat din oficiu și desfășoară cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 371 din Codul Penal„, a transmis IPJ Argeş.

Vă reamintim, altercația în trafic a fost filmată şi publicată, ieri, pe grupul Info Trafic Piteşti de pe Facebook. În imagini se observă cum un bărbat și o femeie înconjoară o mașină aflată în trafic, stârnind un adevărat scandal. Bărbatul trage de una dintre portiere și chiar încearcă să intre în mașină, peste șofer.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

6 comentarii

  • Kent spune:

    Meltenia

  • Ionuț spune:

    Pai se acceptă filmarea cu telefonul? Ca nu e meteologizat!!!

  • dpd spune:

    Șoferul care coboară din mașina lui și se duce peste alt șofer cu intenția de a deschide ușa mașinii acestuia pentru a-l agresa ,indiferent de motiv,merită un glonț în frunte în virtutea legii in care este prevăzută autoapărarea și violarea de proprietate. Din păcate nu se uzează de prevederile acestei legile. Urmărea este înmulțirea actelor de agresiune sălbatice de acest gen.

  • Mircea spune:

    Pai cred ca au coborât din masina de Olt și cred ca sunt tagani

  • popescu raul spune:

    Nu sunt tagani, sunt ciori.

  • DFlorin spune:

    Acum toate maimutele au masina si permis. Amenda de 3000 de euro si obligat sa isi vanda maimuta masina sa se intoarca la caruta !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90