930 x122 grota rece

protest la uzina dacia

Video: Noi imagini ca de război din incinta Uzinei Dacia

A fost nu un protest, ci mai degrabă o revoluţie la Dacia. Zeci de angajaţi au scandat lozinci împotriva conducerii şi au huidit ore în şir pe secţia de Montaj.

Citiți și: Contre încinse la Uzina Dacia Mioveni

ePiteşti vă prezintă noi filmări din incinta Uzinei, unde liderul de sindicat Viorel Ungureanu a încercat să calmeze spiritele, afirmând că s-a întocmit un document-acord care va fi înaintat conducerii.

Acesta ar conţine detalii despre modificarea programului de lucru, mai exact o normare care să le permită angajaţilor pauze, timpi de odihnă.

Citiți și: Video: Protest la Uzina Dacia. Haos total, salariații au abandonat producția

Totodată, liderul SAD a precizat că nu se vor efectua cercetări disciplinare în urma acţiunii de astăzi.

VIDEO – PROTEST DE AMPLOARE

 

 

Vă reamintim, protestului spontan de astăzi a debutat în jurul orei 9 a dimineţii (detalii, AICI: Protest la Uzina Dacia. Haos total, salariații au abandonat producția), iar şefii şi persoanele decidente au fost complet surprinse de manifestarea puternică a angajaţilor.

Până în acest moment, nu avem o clarificare oficială cu privire la situaţia iscată.

 

 

Liderii de sindicat care au încercat să calmeze spiritele încinse au turnat, parcă, gaz pe foc, iar oamenii au scandat mai abitir „Demisia”.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Razvan spune:

    Nu stiu de ce dar cred ca usor usor,francezii se vor muta cu tot cu fabrica in alt oras…atunci sa vezi..”revolutie” in oras😅

  • Hap Ciu spune:

    unde sunt imaginile de razboi ????????? unde???

  • Florin spune:

    Mai degrabă revoluție în țară. E exportatorul numărul unu al României. Ar fi un dezastru.

  • Popescu spune:

    De 4 luni se discuta relocarea producției în altă țară. Acum au un motiv in plus.

  • Aluministul spune:

    La ALRO, cand va incepe revolutia?

  • oarecare spune:

    Si daca se muta in alt oras sau alta tara credeti ca vor iesi mai ieftin cu productia decat la Pitesti unde infrastuctura pentru productie este deja pusa la punct ? Credeti ca in China sau alt oras din tara sau din strainatate vor iesi mai ieftin ? Credeti ca exista undeva in lumea asta cineva care sa accepte sa lucreze pana la epuizare pentru un salariu de nimic ? Daca nu avem curajul sa ne cerem drepturile nu ni le va da nimeni. Mergem la munca sa muncim pentru viata noastra nu a patronilor si a liderilor politici. Mergem la munca sa ne fie noua bine nu sefilor ca de aia s-a facut revolutie si democratie in tara asta sa traim toti bine nu doar liderii politici sau patronii. Toti avem dreptul sa intemeiem o familie si sa avem posibilitatea sa sustinem financiar familia. Pentru asta am facut revolutie si pentru asta muncim, nu pentru bunastarea conducatorilor nostri. De ce in tarile civilizate muncitorii la fel ca noi sunt platiti cu 2500 euro lunar salariu net si la noi in tara nu sunt in stare sa ofere macar 1500 euro lunar facand aceeasi productie ca afara ? Suntem mai fraieri sau de ce ? Desteptati-va fratilor ca nu mai apucati nici unul varsta de pensionare daca inchidem ochii la nedreptatile care ni se fac.

  • Cily from Argeș spune:

    „Sa vină oameni competenti”
    „Demisia de onoare”

    Doua metafore/concepte/pleonasme complicate pentru majoritatea care „e” inculti….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3