EcoMoto 930×122

accident merisani

ULTIMA ORĂ: STAREA TÂNĂRULUI DE 17 ANI, VICTIMĂ A TERIBILULUI ACCIDENT PRODUS LA MERIŞANI

Băiatul de 17 ani, victimă a teribilului accident produs ieri seară la Merişani (DETALII, AICI), a scăpat cu viaţă. Mai mult decât atât, am aflat că rănile suferite nu sunt atât de grave precum se preconiza iniţial. Medicii care l-au preluat la spital au stabilit că minorul a suferit o fractură de claviculă şi un traumatism cranio-cerebral, însă este în afara oricărui pericol.

Citiți și: ACCIDENT LA MERIŞANI. O MAŞINĂ A AJUNS ÎN ŞANŢ

Vă reamintim, tânărul a fost găsit încarcerat şi inconştient de către echipajul SMURD, în maşina răsturnată peste gardul cantonului din localitate (VIDEO).

 

 

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive şi vinovat ar fi şoferul, un tânăr de 21 de ani din Curtea de Argeş.

„Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi traversat drumul național, răsturnându-se peste gardul cantonului din localitatea Merișani”, sunt informaţiile din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş.

A fost deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă şi cercetările continuă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90