930 x122 grota rece

accident

VIDEO: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ. O VICTIMĂ E ÎN STARE CRITICĂ

UPDATE 23.50: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DJ703I, spre DN7C, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi traversat drumul național, răsturnându-se peste gardul cantonului din localitatea Merișani.

Citiți și: Argeș. Un copil pe bicicletă s-a izbit de un ARO!

ULTIMA ORĂ: STAREA DE SĂNĂTATE A TÂNĂRULUI RĂNIT ÎN ACCIDENT

În urma accidentului, un tânăr de 17 ani, pasager în autoturism, a rămas încarcerat. Acesta a fost extras, inconștient, și predat unui echipaj medical, care l-a transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

UPDATE 23.30: „Două victime, șoferul care prezenta leziuni la cap, a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital, și pasagerul acestuia, care a fost găsit inconștient și încarcerat în autoturism suspendat cu plafonul pe gard. Echipajul de descarcerare a extras băiatul prins între fiarele contorsionate și l-a predat echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, care a început deplasarea de urgență la spital”, anunță ISU Argeș.

 

 

UPDATE: Mașina este răsturnată. La fața locului s-a deplasat și o autospecială de descarcerare, întrucât o victimă este încarcerată. Din primele informații, prezintă funcții vitale.

Accident rutier în comuna Merișani. O persoană este încarcerată.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD.

Știre în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3