EcoMoto 930×122

smecher audi

Update – Șmecherul cu Audi, găsit și amendat

Update, ora 22.30

În urma imaginilor apărute pe ePitești.ro, Poliția Locală Pitești s-a autosesizat și a reușit într-un timp scurt să găsească șoferul autoturismului Audi A4 care a parcat în această după-amiază pe strada Mare din oraș. Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale ne precizează:

 

 

„Poliția Locală a intervenit imediat și a identificat proprietarul autoturismului parcat ilegal în zona pietonală de pe strada Mare! Este un comerciant din zona centrală. Și-a asumat greșeala, a fost cooperant. Amenda aplicată a fost de 500 de lei.”

Știrea inițială

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost primite pe adresa redacției de la un cititor fidel al site-ului nostru. Astăzi, în jurul prânzului, un șofer și-a parcat autoturismul, un Audi A4, fix în zona 0 a orașului, în față la Cinema Sebastian Papaiani, fost Modern, pe strada Mare – pietonală.

Priviți imaginile ⬇️

 

Nu știm dacă șoferul a avut vreo urgență sau nu, dar asta nu e o scuză pentru tupeul de care a dat dovadă. Privind imaginile filmate observăm că acesta pleacă fără să fie deranjat de cineva sau ceva.

Ştim însă că, exact în față la cinema sunt amplasate camere video ale Poliției Locale Pitești (vezi FOTO!). Încă o dată se dovedește că SUNT ABSOLUT DEGEABA! Nu ar fi prima dată când se petrec fapte ilegale fix în aria de acoperire a acestor camere. Un alt exemplu, AICI.

 

 

Aceste camere au costat nu mai puțin de, ATENȚIE – 537 000 de lei, adică aproximativ 110 000 de euro, detalii: AICIÎntrebăm și noi: pentru ce a fost făcută această investiție din banii piteștenilor, dacă fiecare face ce vrea și cum vrea în  orașul acesta?

Ar fi necesar ca noul primar al Piteștiului să arate că banii pitestenilor nu au fost cheltuiți aiurea de fostul primar Ionică și să pună Poliția Locală la muncă (și prin prisma monitorizării video). Oricum ar fi, Piteștiul pare un fel de junglă rutieră, unde fiecare face ce îl taie capul pe străzi și în parcări.

Important: dacă și dvs. aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresa redactia@epitesti.ro, pe contul nostru de Facebook sau la numarul de whatsapp – 0774 587 441

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Bună seara!
    Autoritățile sa își facă datoria!
    Sa dea dovada de profesionalism dacă dorim sa punem punct aceste nereguli!

  • Stefan spune:

    Mulțumesc pentru că publicați astfel de articole, poate Dvs. reușiți să treziți cumva autoritățile locale din adâncul somn in care se află.
    In privința mâzgălituri care au umplut Piteștiul văd că suntem total depășiți, zici că suntem în orașul nimănui.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3