Donaris 930 x 122

accident

UPDATE/VIDEO: AMĂNUNTE DESPRE TRAGEDIA DE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

UPDATE:  Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, din Rădăuţi, jud. Suceava, care conducea un autoturism pe DN7 C, în localitatea Arefu, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

„În condiţii de carosabil umed, a părăsit partea carosabila şi s-a răsturnat într-o prăpastie, căzând tot pe carosabil, dar la diferenţă de nivel.

În urma accidentului, şoferul a decedat, iar ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului, un bărbat de 29 de ani, respectiv un tânăr de 18 ani, ambii din jud. Bacău, au fost răniţi şi transportaţi la spital cu multiple traumatisme”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș explică filmul tragediei (VIDEO):

 

Un grav accident rutier a avut loc duminică dimineață pe DN7C, Transfăgărășan, aproape de cabana Capra. Un autoturism s-a prăbușit 55 de metri în gol.

 

„În accident a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos, pe carosabil”, precizează ISU Argeș.

În autoturism se aflau 3 bărbați. Unul dintre ei – șoferul –  a fost proiectat în afara autoturismului și fost găsit decedat

„Ultimii 12 metri au sărit in abrupt”, spune Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș.

La fața locului au intervenit salvamontiștii și membrii echipajului SMURD de la Cota 2000, care  au descarcerat un pasager și au acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând deplasarea spre spital.

Șeful Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu, precizează cum au fost găsite victimele (VIDEO):

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

„La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale”, mai precizează ISU Argeș.

Foto/video Ion Sănduloiu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3