Donaris 930 x 122

maracineni

UPDATE/Video: Dosar penal pentru mai multe infracţiuni pe numele tânărului din Mărăcineni

UPDATE 1 Mai, ora 16: Tânărul găsit de poliţiştii locali cu capul pe volan a devenit violent şi a fost încătuşat. Pe numele acestuia, poliţiştii argeşeni au întocmit dosar penal pentru ultraj şi pentru refuzul recoltării de probe biologice.

Citiți și: Grav accident de circulație! Un copil este implicat

IPJ Argeş precizează că, la locul evenimentului, au intervenit patrule mixte formate din doi poliţişti şi doi jandarmi, în urma sesizării venite din partea poliţiştilor locali din Mărăcineni. Tânărul a coborât din maşină şi a început să adreseze injurii oamenilor legii, a refuzat să sufle în etilotest, precum şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti şi cercetările continuă.

 

Citiți și: UPDATE/FOTO: ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI

 

Comunicat IPJ Argeş: „În ziua de 30 aprilie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un polițist local din cadrul Poliției Locale Mărăcineni, cu privire la faptul că pe o stradă de pe raza comunei Mărăcineni, a identificat un bărbat care se afla la volanul unui autoturism, având în mână o sticlă ce pare a fi cu băutură alcoolică, iar cel în cauză nu răspunde, părând a fi inconștient.

La fața locului s-au deplasat patrule mixte, formate din doi polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și doi jandarmi argeșeni, care au fost amenințați de către bărbatul în cauză, care a devenit agresiv.

Bărbatul în cauză a fost imobilizat, iar cu ocazia activităților ulterioare, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuz de recoltare a probelor biologice, conform art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform art. 257 din Codul Penal.”

UPDATE 30 aprilie, ora 23.00: Poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze pe bărbat, după ce acesta a devenit violent la scurt timp după ce a coborât din maşina în care adormise.

Ştirea iniţială – ora 22.09

Tânăr găsit de poliţiştii locali cu capul pe volan, nemişcat. De o întâmplare stranie au avut parte poliţiştii locali din comuna Mărăcineni, în această seară. O maşină care staţiona pe carosabil cu farurile aprinse le-a atras atenţia şi mare le-a fost mirarea când au observat că, în habitaclu, un tânăr stă cu capul sprijinit pe volan şi nu schiţează nimic.

ATENȚIE, FILM INTERZIS MINORILOR, CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

 

Agenţii locali s-au gândit că bărbatul a suferit un atac de cord sau are o altă problemă gravă de sănătate care îi ameninţă viaţa, aşa încât au deschis portiera pentru acordarea primului ajutor.

ATENȚIE, FILM INTERZIS MINORILOR, CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

 

Bărbatul a încercat să scoată cheile din contact, însă nu a reuşit – în ciuda sfaturilor primite de la agenţi şi de la paramedicii SMURD sosiţi în sprijin. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Rutier care va încerca să lămurească situaţia, una delicată de altfel.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441