pizzeria sapori  930 122

accident

Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

Citiți și: Argeș: Accident periculos: S-a izbit de un cap de pod

Update

Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Accident grav. Mașină răsturnată pe cel mai periculos drum

,,Polițiștii rutieri au intervenit la un eveniment rutier ce a avut loc pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni.

Două persoane au suferit leziuni după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și gardul unui imobil.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, o tânără de 24 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism, pe DN 73, în localitatea Mărăcineni, având direcția de deplasare Câmpulung spre Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp al rețelei de energie electrică pe care l-a rupt, precum și cu gardul unui imobil.

În urma impactului, au fost răniți, atât conducătoarea auto, cât și un alt tânăr, de 24 de ani, din Pitești, pasager în autoturism.

Ziua accidentelor! Încă un impact serios în Argeș

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

Știre inițială

Pompierii de la Detașamentul Mioveni intervin cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, în cazul unui accident rutier produs în comuna Mărăcineni.

„Pompierii ajunși la locul solicitării au constatat că în eveniment este implicat un singur autoturism.”, anunță ISU Argeș.

Mașina a intrat într-un stâlp de electricitate și o conductă de gaz.

Echipajul SMURD asistă o persoană de sex feminin.

Foto: captură video Info Trafic Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90