parcari

Video: A ocupat tot trotuarul, cu parcarea mare şi liberă în spate. Replică memorabilă a poliţistului local

În cadrul acţiunilor de verificare ale Poliţiei Locale Piteşti care au vizat vehiculele staţionate neregulamentar, am surprins şi situaţii clare în care conducătorii auto ocupă fără nicio jenă întreg trotuarul.

Citiți și: Poliția Locală Pitești, în vizită la Centrul de Tip Familial „Găvana”

Ca o scuză generală, spun că nu sunt locuri de parcare suficiente, iar în anumite zone din Piteşti chiar aşa este. De această dată, şoferul luat în colimator de poliţiştii locali a dat, cum se spune, cu bâta-n baltă, încercând să scape de sancţiune recitând aceeaşi „poezie”.

În momentul în care agenţii i-au transmis că, în spate, la aproximativ 50 de metri, este parcarea de la Ceair cu o mulţime de locuri libere, bărbatul a căutat din nou scuze, cum că vine în oraş rar.

Citiți și: Video – Polițiștii locali, ”la vânătoare” de bicicliști rebeli în centrul Piteștiului

Replica agentului local l-a lăsat însă mut pe contravenient: „Ce le spuneţi dvs. oamenilor care trec pe trotuar? Hai să fim serioşi!” (VIDEO)

 

Plecând de la acest caz, Primăria ar trebui să demareze o campanie de promovare a parcărilor supraterane care sunt pustii în Piteşti, cum e spre exemplu la Piaţa Ceair.

Cum? Simplu. La orele de vârf, echipaje ale Poliţiei Locale să fie prezente în zonă şi să îndrume şoferii care parchează aiurea către zona cu destinaţie adecvată, mai mereu liberă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441