930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) ACCIDENT GRAV. COLIZIUNE VIOLENTĂ, PERSOANE ÎNCARCERATE

UPDATE (ORA 15:25): Și tânărul rănit în accident va fi dus la un spital din Capitală. Transferul acestuia de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești către elicopterul care îl va transporta la București se face cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

UPDATE (ORA 10:50): Polițiștii i-au făcut șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

UPDATE (ORA 10:20): Vinovat pentru producerea accidentului ar fi șoferul TIR-ului (de 27 de ani, din Pitești), anunță Poliția Argeș. Potrivit sursei citate, venind dinspre Slatina, acesta nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a intrat pe contrasens. TIR-ul a lovit autoturismul VW Passat, care circula regulamentar din sens opus. 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

UPDATE (ORA 10:05): Fata de 19 ani (pasageră în autoturism) a fost preluată de elicopterul SMURD și va fi transportată la București. Celelalte două victime (o femeie – șoferița, mama fetei, în vârstă de 42 de ani, și un băiat, prietenul fetei, pasager, în vârstă de 20 de ani) au fost preluate de ambulanțe și vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Toți cei trei din autoturism sunt piteșteni. 

UPDATE (ORA 9:40): Elicopterul SMURD de la București a aterizat.

Victimele sunt evaluate de echipajul de pe elicopter. În urma evaluării, se va stabili dacă răniții vor fi preluați și transportați cu elicopterul la București sau dacă vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. 

UPDATE (ORA 9:25): Toate cele trei persoane au fost descarcerate. Polițiștii rutieri veniți la fața locului vor stabili cauza accidentului. 

UPDATE (ORA 9:15): Una dintre victime a fost preluată de echipajul SMURD: o tânără în vârstă de 19 ani, conștientă, cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la șold, picioare și mâini.

Un elicopter de la SMURD București ar urma să aterizeze la locul accidentului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Sunt scurgeri de lichide combustibile pe carosabil. 

UPDATE (ORA 9:10): Traficul rutier în zonă nu este blocat (există trei benzi). Se circulă, însă, pe o singură bandă. Se estimează ca în aproximativ 45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale, conform Poliției. 

Accident grav acum în Argeș. Chemată Descarcerarea. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puține minute pe DN 65 Pitești – Slatina, pe raza comunei argeșene Lunca Corbului.

Potrivit primelor informații, un autotren (TIR) încărcat cu anvelope al firmei Internațional Lazăr Company și un autoturism Volkswagen Passat au intrat în coliziune.

Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, toate din autoturism și toate trei încarcerate. La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială, un altul de descarcerare, un echipaj cu ambulanță SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. (Sursă foto și video: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90