EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) ACCIDENT ÎN CENTRU. TRAFIC INFERNAL

UPDATE: Pietonul (în vârstă de 66 de ani, din Pitești) a fost lovit de un Logan în timp ce traversa strada neregulamentar. Autoturismul, condus de un bărbat de 46 de ani din comuna Bascov, circula pe direcția Bascov – Târgul din Vale.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteștiului, în apropierea Tribunalului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, un pieton a fost lovit de un autoturism. Bărbatul este conștient, însă a suferit un traumatism cranio-cerebral, conform sursei menționate. La fața locului intervine un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Polițiștii rutieri vor stabili cauza acestui accident.

Traficul se desfășoară cu dificultate, formându-se coloane de mașini de pe Calea București până pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona accidentului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3