EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) ACCIDENT LIVE ÎN PITEŞTI

Accident live în Piteşti. Un şofer care circula din direcţia străzii Maior Şonţu (Târgul din Vale) către Calea Craiovei a surprins cu camera video de la bordul maşinii sale un accident de circulaţie care putea avea urmări grave. Accidentul s-a produs în intersecţia de la fostul sediu CEZ.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Conducătorul auto al unui Peugeot a forţat culoarea galbenă a semaforului pe direcţia Calea Craiovei, dar a prins roşu. În intersecţie autovehiculul său a fost lovit de o maşină care circula dinspre Gară spre Centru, după care a fost proiectat într-un alt autovehicul, care venea dinspre Calea Craiovei către Târgul din Vale.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Din fericire, accidentul – deşi spectaculos şi cu trei maşini implicate – nu a avut urmări grave. (Sursă video: Facebook Adrian Floroiu; sursă foto: captură video Adrian Floroiu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3