EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) ACCIDENT MORTAL. VICTIME: SOȚ ȘI SOȚIE. ȘOFERUL BMW-ULUI, REȚINUT

UPDATE 2: La capătul audierilor de la Poliție, șoferul BMW-ului a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. 

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

UPDATE 1: Accident mortal. Victime: soț și soție. Șoferul BMW-ului, prins. Potrivit Poliției Argeș, un piteștean de 49 de ani, Marian Oniță, în timp ce conducea un Logan dinspre strada Smeurei către Calea Războieni, pe strada Nicolae Dobrin, ar fi făcut manevra de întoarcere fără să se asigure.

Loganul a fost acroșat de un BMW, condus în aceeași direcție de mers de un tânăr, Florentin Petrescu, de 19 ani, tot din Pitești.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În urma impactului, pasagera din Logan, soția șoferului, Aurelia Oniță (în vârstă de 47 de ani, din Pitești), a murit. La rândul său, șoferul Loganului a fost grav rănit, fiind transportat la spital cu o ambulanță. 

”Conducătorul autoturismului BMW a părăsit locul producerii evenimentului rutier. Acesta a fost identificat și depistat în scurt timp de polițiști și dus la audieri. Nu posedă permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.”, transmite Poliția Argeș.

Victimele nu erau încarcerate. 

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care s-a produs în urmă cu puține minute pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, în dreptul porții principale de acces în cimitirul „Sf. Gheorghe” și al bisericii din zonă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în accident au fost implicate două autoturisme: un BMW S 5 negru și un Logan alb.

În urma accidentului, o femeie din Logan a decedat. Totodată, un bărbat, rănit, a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Poliția Argeș informează că șoferul BMW-ului a părăsit locul accidentului, dar că a fost identificat. Prinderea lui a rămas doar o chestiune de timp. Va fi deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Traficul rutier în zonă este blocat. Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. De asemenea, a ajuns și un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă, pentru că o conductă de gaze a fost avariată în urma accidentului. Vom reveni cu amănunte și imagini.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3