930×122 CAPRA 5

fundătura nicolae bălcescu

(VIDEO) UPDATE: ACȚIUNE ÎN FORȚĂ ÎN GĂVANA

UPDATE 2: Potrivit Poliției Locale, au fost încărcate cu gunoi 8 camione. 

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

UPDATE 1: Proprietarului i s-a făcut rău. I s-a acordat primul ajutor și și-a revenit. 

La această oră este în plină desfășurare o nouă acțiune de ridicare a tonelor de gunoi depozitat de o familie (familia Popa – soț și soție, oameni în vârstă) pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu din cartierul Găvana, strada pe care domiciliază.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

La fața locului acționează acum, printre alții. reprezentanți ai Primăriei Pitești, lucrători ai celor două societăți de salubritate din municipiu, „mascații” de la Poliția Locală, agenți ai Poliției Naționale și inspectori de la Garda de Mediu și Direcția de Sănătate Publică pentru evacuarea gunoiului de pe domeniul public.

A fost trimis și un echipaj de ambulanță.

Nu este prima acțiune pe care autoritățile o fac pentru a igieniza zona respectivă, în ultimii ani intervenindu-se de mai multe ori pentru a ridica gunoaiele strânse de cei doi soți, soți care au primit și amenzi. Fără rezultat, însă. Familia adună în continuare gunoaie, spre disperarea vecinilor și a autorităților.

Precedenta acțiune de strângere a deșeurilor a avut loc anul trecut, când au fost încărcate cu gunoi nu mai puțin de 20 de mașini (AICI, subiectul pe larg).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90