Donaris 930 x 122

fundătura nicolae bălcescu

(VIDEO) UPDATE: ACȚIUNE ÎN FORȚĂ ÎN GĂVANA

UPDATE 2: Potrivit Poliției Locale, au fost încărcate cu gunoi 8 camione. 

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

UPDATE 1: Proprietarului i s-a făcut rău. I s-a acordat primul ajutor și și-a revenit. 

La această oră este în plină desfășurare o nouă acțiune de ridicare a tonelor de gunoi depozitat de o familie (familia Popa – soț și soție, oameni în vârstă) pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu din cartierul Găvana, strada pe care domiciliază.

Citiți și: Budeasa: Informare privind ridicarea gunoiului reciclabil

La fața locului acționează acum, printre alții. reprezentanți ai Primăriei Pitești, lucrători ai celor două societăți de salubritate din municipiu, „mascații” de la Poliția Locală, agenți ai Poliției Naționale și inspectori de la Garda de Mediu și Direcția de Sănătate Publică pentru evacuarea gunoiului de pe domeniul public.

A fost trimis și un echipaj de ambulanță.

Nu este prima acțiune pe care autoritățile o fac pentru a igieniza zona respectivă, în ultimii ani intervenindu-se de mai multe ori pentru a ridica gunoaiele strânse de cei doi soți, soți care au primit și amenzi. Fără rezultat, însă. Familia adună în continuare gunoaie, spre disperarea vecinilor și a autorităților.

Precedenta acțiune de strângere a deșeurilor a avut loc anul trecut, când au fost încărcate cu gunoi nu mai puțin de 20 de mașini (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441