New Profesional Consult 930 x 122

fundătura nicolae bălcescu

UPDATE: DESCINDERE CU „MASCAȚI” ÎN PITEȘTI

UPDATE 3: „Primele 20 de mașini de gunoi au fost, deja, încărcate de către angajați ai SC Salpitflor Green SA, curățenia desfășurându-se în continuare sub supravegherea unor echipe ale Poliției Locale. Acțiunea de curățare a domeniului public va continua și mâine, până la degajarea completă a terenului.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

La rândul lor, celelalte instituții vor acționa în consecință în sensul de a-i pune în vedere familiei Popa să-și salubrizeze proprietatea în termen de 15 zile.”, anunță Primăria. 

UPDATE 2: S-a trecut la încărcarea munților de gunoi. 

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

UPDATE 1: Lucrători de la Salpitflor (spații verzi), societate a municipalității, taie vegetația pentru a lăsa loc liber mașinilor de la Salubris. 

Acum: Descindere cu “mascați” în Pitești. Autoritățile desfășoară la această oră o acțiune de salubrizare pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu din nordul municipiului Pitești.

Mașini de la Salubris vor încărca munții de gunoaie pe care o familie din zonă le-a adunat în fața curții casei sale, pe domeniul public. Gunoaie sunt și în curte.

La acțiune, care are loc la sesizarea vecinilor, participă “mascații” de la Poliția Locală, Poliția Județeană, inspectori de la Garda de Mediu Argeș și reprezentanți ai Primăriei, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. Sunt prezenți și primarul Cornel Ionică și viceprimarul Sorin Apostoliceanu.

Problema există de ani de zile. Municipalitatea a mai organizat acțiuni similare (care s-au lăsat și cu scandal din partea proprietarilor – acesta este și motivul prezenței Poliției Locale), iar cei doi soți (oameni în vârstă) au primit amenzi. Fără rezultat, însă. Familia adună în continuare gunoaie, spre disperarea vecinilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90