EcoMoto 930×122

brad de crăciun

(VIDEO) ACUM: ATMOSFERĂ ELECTRIZANTĂ ÎN PITEȘTI

Pitești: Feerie de lumini, artificii, lasere, confetti! În această seară, în prezența unui public numeros în ciuda ploii mărunte, a avut loc festivitatea de aprindere în Pitești a iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă 2017-2018 și a bradului de Crăciun din Piața Primăriei.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Precedată de un recital al fanfarei militare și de intonarea imnului de stat al României cu ocazia Zilei Naționale, festivitatea, desfășurată în Piața Primăriei, a continuat cu un foc de artificii, cu jocuri de lasere și confetti. Festivitatea va fi urmată de un concert live al trupei Carla’ s Dreams.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Având o înălțime de 22 de metri, bradul de Crăciun din Piața Primăriei Pitești provine din munții Făgăraș, dintr-o pădure de conifere aflată la jumătatea distanței dintre comuna Nucșoara și vârful Moldoveanu.

În premieră, vă reamintim, și pe Calea București a fost montat un “tunel” de arcade de lumini. Ca și la precedentele sărbători de iarnă, “tunel” de lumini este și pe Strada Mare, pietonală, din centrul Piteștiului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3