New Profesional Consult 930 x 122

piata vasile milea

(VIDEO) ACUM: PROTEST ZGOMOTOS ÎN PIAȚA ”MILEA”

Acum: Protest în Piața ”Milea”. Reprezentanți ai Federației Sindicale Automobilul Românesc pichetează în aceste momente sediul Prefecturii Argeș.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Scopul manifestării îl reprezintă: transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, modificarea Legii nr. 62/2011 privind obligativitatea negocierii Contractului Colectiv de Ramură și lipsa autostrazii Pitești-Sibiu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Peste 250 de sindicaliști de la uzina Dacia, firma de cablaje Leoni sau Adient Trim, producător de scaune auto, pichetează sediul Prefecturii din Piața ”Milea”.

Protestul este unul zgomotos, oamenii scandează împotriva coaliției de guvernare PSD -ALDE.

”Hoții” și ”Jos Guvernul” sunt doar câteva dintre mesajele transmise.

De asemenea, Nicolae Pavelescu, președintele sindicatului de la uzina Dacia din Mioveni, a declarat: ”Impertinența și proasta guvernare ne-au scos în stradă. Am venit să le spunem: <<Noi v-am votat, voi ne-ați trădat!>>”

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90