EcoMoto 930×122

maxi-taxi

(VIDEO) ACUM: RAZIE LA PODUL VIILOR

Poliţia Locală Piteşti desfășoară la această oră controale în trafic în mai multe zone din municipiu.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Sunt vizate firmele care fac transport judeţean de călători şi ale căror mașini au voie să oprească în Pitești doar în autogări.

După cum se știe, nu de puține ori, șoferii de microbuze maxi-taxi şi de autocare ale acestor firme opresc în staţiile Publitrans (societatea locală de transport de călători a municipalității) pentru a prelua sau a lăsa călători.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

https://www.facebook.com/150612882249390/videos/164070924236919/

Conducerea Primăriei Piteşti afirmă că firmele de transport judeţean trebuie să respecte prevederile din hotărârile Consiliului Local şi legislaţia în vigoare.

„Aceste maşini nu au voie să oprească unde vor, ci doar în autogări. Dacă firmele vor să oprească undeva anume, trebuie să vină la Primărie cu o cerere în acest sens şi, dacă li se aprobă, să plătească taxele stabilite de Consiliul Local în acest sens.”, declară pentru ePitești viceprimarul Sorin Apostoliceanu, prezent la unul dintre controale (din zona Podul Viilor – Hotel Ramada).

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90