930×122 CAPRA 5

politia

(VIDEO) ACUM: „SUNTEM UMILIȚI!” POLIȚIȘTII, PROTEST ÎN PITEȘTI

Acum: „Suntem umiliți!” Polițiștii, protest în Pitești. Un protest al polițiștilor se desfăşoară la această oră în Piaţa Primăriei Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Protestul (o pichetare) este organizat de Biroul Teritorial Argeș al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne. La manifestație participă câteva persoane (pichetarea presupune, din punct de vedere legal, un număr de cel mult 100 de participanți).

Alături de reprezentanții polițiștilor argeșeni se află reprezentanți ai polițiștilor din județele Prahova și Constanța.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Potrivit Sindicatului, polițiștii protestează “împotriva modului în care guvernanţii au ales să distrugă Poliţia Română prin nefinanţare şi a umilirii social-salariale a angajaților Inspectoratului de Poliție Județean Argeş.”

De asemenea, “lipsa autorităţii poliţiştilor și încălcarea demnităţii, onoarei şi respectului poliţiştilor şi civililor din Poliţia Argeş.” sunt alte motive ale protestului.

Prezent la pichetare, Vasile Zelcă, președintele Biroului Teritorial Constanța al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne precizează pentru ePitești:

„Marcăm prin doliu Ziua Poliţiei Române, sărbătorită pe data de 25 martie.”, transmit polițiștii argeșeni.

Amintim că pe 25 martie 2018 polițiști din întreaga țară vor participa la un miting în București, în fața Ministerului de Interne. Mitingul va fi urmat de un marș către sediul Guvernului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90