Donaris 930 x 122

alexandru mihăilescu

(VIDEO) ALEXANDRU MIHĂILESCU, REȚINUT. COCAINĂ, MII DE EURO ȘI UN BOLID DE LUX, CONFISCATE

UPDATE: Alexandru Mihăilescu, reținut. Cocaină, mii de euro și un bolid de lux, confiscate. ”Cocaină, peste 3.000 de euro și peste 3.800 de lei au fost confiscate astăzi în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R. Un autoturism de lux a fost indisponibilizat.

Citiți și: DIICOT și Poliția, mega-operațiune! Peste 230 de percheziții în această dimineață!

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Pitești pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc. Bărbatul este bănuit că în perioada 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București.

Citiți și: Companii spaniole fraudate (și) de argeșeni! Au furat 2,5 milioane de euro!

Pentru probarea activității infracționale, au fost făcute două percheziții domiciliare pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești, la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 de grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3.850 de lei și 3.100 de euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor.

Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș.

Săltat de ”mascați” în parcarea Vivo! Pitești. Acuzat de trafic de droguri. În această după-amiază, ofițeri de la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) au desfășurat o acțiune în parcarea mall-ului Vivo! Pitești.

Mai mulți bărbați ar fi fost săltați de ”mascați”. Unul dintre ei, piteșteanul Alexandru Mihăilescu, ar fi fost ridicat, potrivit unor surse, pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Piteșteanul este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Adrian Mutu, și el originar din Pitești.

Individul ar fi vândut cocaină. Asupra lui, când a fost ridicat din parcarea mall-ului, ar fi fost găsite sume de bani și substanțe interzise, conform acelorași surse.

Alexandru Mihăilescu ar fi încercat să vândă droguri inclusiv unui ofițer B.C.C.O. aflat sub acoperire.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare. (Sursă video: Poliția Română)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3