New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural județean

(VIDEO) AȘA ARATĂ ACUM GRĂDINA DE VARĂ DIN PITEȘTI

Așa arată acum Grădina de Vară din Pitești. Lucrările de reabilitare a Grădinii de Vară din centrul Piteştiului (din spatele Bibliotecii Judeţene), lucrări începute în primăvara anului trecut (detalii și imagini, AICI), sunt în plină desfăşurare, autorităţile judeţene estimând că acestea vor fi gata până la finalul anului 2018.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Lucrările sunt făcute de o firmă din Maramureş, care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Argeș pentru Grădina de Vară, Grădină care se află în administrarea directă a Centrului Cultural Judeţean.

Investiţia este avansată, iar spaţiul lăsat în paragină ani și ani la rând își recâştigă pas cu pas strălucirea de odinioară. Va fi reabilitat complet spaţiul pentru spectatori (practic se construiește o nouă „tribună”) şi va fi refăcută scena.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Potrivit proiectului, la Grădina de Vară ar urma să fie montată și o copertină retractabilă, astfel încât spectacolele să se poată desfăşura şi în caz de vreme nefavorabilă. Capacitatea va fi de circa 600 de locuri.

ePitești a atras de mai multe ori atenția asupra felului deplorabil în care ajunsese să arate Grădina de Vară (un exemplu, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90