EcoMoto 930×122

Dan Manu

RUȘINOS! GRĂDINA DE VARĂ COLCĂIE DE ȘOBOLANI ȘI GUNOAIE!

ePitești a atras de câteva ori atenția asupra mizeriei de nedescris de la fosta Grădină de Vară din centrul Piteștiului, aflată în administrarea Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„O să facem curat acolo cât de repede. Este o omisiune a noastră… Cât despre destinaţia Grădinii de Vară, încă facem analize şi vom lansa şi acel concurs de proiecte cât de curând.”, ne declara Florin Tecău în aprilie 2016, pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Argeș. Întreg articolul, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/chiar-nu-va-e-rusine-de-cum-arata-gradina-de-vara/.

Florin Tecău a mințit. Cu nerușinare. Mizeria a rămas neatinsă. A văzut-o cu ochii lui astăzi și noul președinte al județului, Dan Manu. “Locația se află într-o avansată stare de degradare. Profund dezamăgit de ceea ce a găsit, președintele Dan Manu a dispus măsuri de igienizare a zonei, dorind ca pe viitor să redea acestei clădiri destinația pe care a avut-o inițial, aceea de Grădină de Vară, un loc în care instituțiile de cultură argeșene să pună în scenă spectacole și festivaluri.”, ne-a comunicat acum câteva minute Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Dacă pentru a ridica gunoiul a fost nevoie de atâta vreme, ne întrebăm cât timp îi mai trebuie Consiliului Județean pentru a reda Grădinii de Vară strălucirea din urmă cu ani și ani de zile?

Și acum doi ani, când imobilul era disputat în justiție, am atenționat asupra halului fără de hal în care a ajuns fosta Grădină de Vară, altădată gazdă pentru spectacole de mare succes și pentru un public numeros: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ce-hal-ajuns-gradina-de-vara-pitestiului/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90